У Луцьку вдруге поглумились над дороговказом до зоопарку

У Луцьку вдруге поглумились над дороговказом до зоопарку
Сьогодні вранці, 20 березня, директорка КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко, йдучи на роботу, побачила, що знаку знову немає.

Про це повідомляє ВІП з посиланням на сторінку звіринцю у Фейсбук.

У минулу неділю, 13 березня, вже була інформація про пошкодження одного з вказівників до Луцького зоопарку, що розміщені у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Тоді невідомі зламали його, але з невідомих причин не вкрали, а залишили на землі. У п’ятницю, 19 березня, знак відновили.

Однак сьогодні стало відомо, що якісь люди зрізали той же вказівник. Звичайно, в зоопраку одразу ж звернулися до правоохоронців. На щастя, за кілька годин вдалося з’ясувати, що зловмисникам знову не вдалося вкрасти цей дороговказ.

Його знайшов та забрав працівник КП «Парки і сквери». І знак уже повернуто. Але відновлювати вказівник на попередньому місці вже не будуть. Окрім того, забирають на територію звіринцю й інші знаки з парку.

На жаль, доводиться констатувати, що не всі лучани доросли до життя у європейському місті. Тож ця художня ковка тішитиме очі лише у зоопарку.

«А для того, щоб відпочивальники знали, як пройти до зоокуточка, очевидно, треба використати написи маркером на картоні – тоді, можливо, їх не крастимуть. Хоча і тут не можна нічого гарантувати. Бо, наприклад, новітнім варварам спалити це буде файною розвагою… Звичайно, є розуміння, що моралізаторство на цю тему ситуації не змінить. Але так хочеться, щоб люди були справді людьми. Щоб кожен цінував працю іншого. Щоб усі разом шанували те, що у такий надскладний час робиться для громади. І щоб Луцьк був європейським містом не номінально. Ми ж, своєю чергою, й надалі докладатимемо для цього максимум зусиль», – йдеться у дописі.

КП «Луцький зоопарк» впевнено крокує шляхом перетворення на найкраще місце відпочинку в обласному центрі Волині.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь моя - краса моя
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вдруге поглумились над дороговказом до зоопарку
20 березень, 2016, 16:07