В Україні стартує футбольна ліга учасників АТО. ВІДЕО

В Україні стартує футбольна ліга учасників АТО. ВІДЕО
Бійці АТО та волонтери спільно грають у гру мільйонів. Разом організували футбольний чемпіонат, до якого радо приєднуються й теперішні бійці й вже демобілізовані.

Новину передає телеканал "24".

10 команд, 9 турів та щотижневі матчі. Таке дозвілля собі організували команди АТОшників та волонтерів. Кажуть, ліга — це тільки перша проба перед більш масовими змаганнями.

"Зараз ми турнір відшліфовуємо по Києву і Київській області, а так плануєм вже з вересня залучати всі команди Міноборони, Нацгвардії і прикордонних військ та інших служб, що приймали безпосередню участь в АТО. Вони вже формують команди на осінь", — розповів голова всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці разом" Руслан Руденко.

Також організатори зазначають, що будь-який спорт, а особливо командний, допомагає бійцям реабілітуватись після війни. І звичайно, фронтовий дух боротьби можна мирно використовувати у футболі.

Та попри бажання перемогти, атмосфера на чемпіонаті панує дружня. Хлопці у формі вже футбольній, їдять разом солдатську їжу та спілкуються про фронтові та спортивні перемоги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні стартує футбольна ліга учасників АТО. ВІДЕО
11 квітень, 2016, 03:59