Волинянина, який зарізав дівчину за 300 гривень, довічно засудили

Волинянина, який зарізав дівчину за 300 гривень, довічно засудили
Житель Ковеля заманив молоду дівчину до лісосмуги і зарізав. Вбивця пояснив свій вчинок тим, що не хотів повертати дівчині 300 гривень за придбаний одяг.

Згодом стало відомо, що загибла свого часу проживала у Львові, а потім познайомилася з молодиком з Ковеля. Одного дня вона помилилась номером телефону та випадково зателефонувала до ковельчанина. Молоді люди почали спілкуватися, товаришувати, а згодом він запросив її жити на Волинь. Дівчина мешкала в квартирі молодика, навчалась на Волині, а у вільний час продавала речі через мережу Інтернет. Як матір молодика, так і сусіди львів’янки розповідали, що дівчина була дуже позитивною та світлою.

І одного разу вона продала три футболки невідомому чоловіку, а через кілька днів повинна була з ним зустрітися, аби забрати 300 гривень. Втім, незнайомець запропонував зустрітись на околиці міста, тож дівчина змушена була їхати.

Щойно люди зустрілись, чоловік запропонував пройти трохи далі в лісосмугу, там дістав ножа і чотири рази вдарив дівчину. Від отриманих травм та сильної крововтрати вона померла просто на місці, втім це не зупинило зловмисника, і в результаті він ще й «обчистив» кишені потерпілої та викрав у неї мобільний телефон, 15 гривень та ключі від квартири.

За вбивство та крадіжки Ковельський міськрайонний суд засудив чоловіка до 15 років ув’язнення, та враховуючи те, що чоловік скоїв злочин відбуваючи покарання за вчинену крадіжку, суд призначив обвинуваченому довічно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повісити в центрі міста показово бклоб дієвіше для всіх потенційних вбивць.
злочинці вкрай рідко йдуть на "мокруху" у країнах, де є смертна кара за вбивство.
Відповісти
Таких дійсно краще вже ніколи не випускати в суспільство.
Відповісти
Розстріл!
Відповісти
прихильником перевиховування людей, що вчинили кримінальні правопорушення, але за такі вчинки необхідно просто страчувати, при тому якнайдешевшим способом, напевно, розстрілом.
Переваги очевидні:
1. Держава, в особі громадян, не годує злочинця довічно.
2. Зникає ризик, який би він крихітний не був, що злочинець втече з місця відбування покарання і вчинить рецедив.
3. Відсутність можливості ходити по землі нащадкам цього виродка.
Як це зробити? Необхідно повернути законодавство до 2000 року, коли була ще смертна кара.
Мінуси: Якщо "ми йдемо" в Європу, то це їхня вимога щодо демократизації... і т.д. і т.п., або жорсткість або ЄС
Відповісти
Таких виродків валити однозначно!!! Даєш зміни до кримінального кодексу!!!!!
Відповісти
Тупое вранье. Девка торговала наркотой (какими-то таблетками), под крышей местных ментов. Этот подсудимый каким-то образом участвовал в их схемах, что привело к "разборке" с участием девки, подсудимого и еще одного ковельского барыги "ромы лося" или что-то в этом роде. Барыга-"лось" грохнул барыжку-девку, а идиот-подсудимый сдавал в ломбард ее барахло. В итоге менты решили сделать идиота "крайним", следовательница - односельчанка мамы подсудимого - наплела ему, что "ты подпиши явку с повинной и получишь три года условно". Идиот ей поверил, прочитал написанный ментами текст на камеру (там же появился полный шизофренический бред колхозно-жлобских ковельских ментов про "футболки и 300 гривен" (300 гривен можно просто не отдать и послать кредитора на хрен, совсем не мотивация для убийства, только тупые менты-колхозники этого не могут осознать)). В итоге идиот получил пожизненное, родственники обжаловали, дело пошло на пересмотр, но ковельские колхозники-мусора не могли же сдать своего барыгу-убийцу, а потому "лося" проводили свидетелем, при том прокурор тупо в заседании приказывал "лосю" что он должен сказать, а на вопрос колется ли он в данный момент - ментовский "лось" честно и простодушно ответил "да, колюсь". Такой вот "свидетель" у ковельских ментов. В общем идиот просидел в СИЗО 6 лет, засчитали за 12, дали чуть больше, чтобы типа подали апелляцию, скинули до 13 и выпустили идиота на волю т.к. все знают, что барыжку убил не он. Но признать невиновным его низзя, а то 6 лет в СИЗО это ж скандал. В общем это не дело - а клоунада, демонстрирующая общий свинарник под названием "украина" и конкретно ковельских жлобов - барыгодержателей которые называют себя "нацполиция". Быдлонарод в быдлогороде в быдлостране.
Відповісти
Останні новини
Волинянина, який зарізав дівчину за 300 гривень, довічно засудили
12 травень, 2016, 09:34