Володимир Драник розповів, чому привселюдно побив колишню дружину

Володимир Драник розповів, чому привселюдно побив колишню дружину
Володимир Драник – учасник інциденту з побиттям нововолинки, яка є його колишньою дружиною, пояснив, чому себе так повів.

Коментар опублікувало інтернет-видання “БУГ”.

Нагадаємо, 6-го травня близько 18:00 у місті Нововолинську молодик у нетверезому стані влаштував “дебош” на перехресті вулиць Перемоги та Стуса. Витягнувши з автомобіля колишню дружину, почав їй погрожувати та бити на очах у перехожих.

Як розповіли очевидці, потерпіла їхала автомобілем, поряд проїжджав колишній чоловік. Молодик зненацька вискочив з машини та почав виривати двері автомобіля, в якому за кермом перебувала жінка, став витягувати її з салону за волосся та привселюдно бити.

13-го травня в редакцію “БУГу” навідався головний учасник описаного інциденту Володимир Драник та пояснив ситуацію:

“Я винен, це дійсно так, але хочу, щоб всі дізнались, як було насправді. Розповідаю ситуацію. Справді, був нетверезий, тихенько спав на розкладному сидінні. Колишня дружина побачила, що за кермом перебуває моя дівчина і, мабуть, подумала, що можна викинути її з-за керма, забрати ключі, адже вона претендує на цю машину. Вона підбігла, почала шарпати дівчину.

Приблизно це виглядало так: ми зупинилися перед пішохідним переходом, ззаду зупиняється колишня дружина, вискакує з машини, підбігає, відкриває дверцю, починає виривати ключі. Вона не бачила, що я сплю на сусідньому сидінні. В цей момент я підриваюся і тут мене понесло…

Не я перший вискочив з машини, це вона спровокувала ситуацію. Ніхто не перевірив, чи вона, знімаючи побої, не була в стані алкогольного сп’яніння, чому так себе вела. На тверезу голову їй би просто не вистачило сміливості так поступати. Колишня дружина не може змиритися, що їздить на польських номерах, а моя дівчина – на БМВ. Цікаво, якби мене там не було, якими були б її наступні дії?

У дівчини забрали посвідчення водія, свідчень у неї ніхто не брав – годину чекала, поки її опитають, цього так і ніхто не зробив.

Щодо втечі з місця події – я не говорив, що ключі в колишньої дружини, щоб відволікти увагу поліції. Просто сів за кермо і подумав: “Краще цю машину звідси заберу”.

Помилкою було те, що я себе не стримав, але давайте будемо називати речі своїми іменами. Не я спровокував цю ситуацію”, – розповів Драник.

Нагадаємо, що за даним фактом правоохоронці направили в суд справу за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У свою чергу було порушене кримінальне провадження за статтею 125 ККС. Ведеться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бье- значить, слава украiнi, любить.
Відповісти
Сор із ізби нє виносят
Відповісти
Щеб почули що свiдок набрихав би.ви ж вже домовились що I як говорити?цiкаво що це за мадам раз iз-за неi Драник так iсполняти начав!?на судi побачимо!!!
Відповісти
Він суперечить сам собі))
Відповісти
оце так подія
Відповісти
раптом Остапа понесло...
Відповісти
Ото новини ,чи вже нама про що більш писати ,ніж про розбір польотів між подружжям .
Відповісти
Всі осуджують.... чужа сімья чужий ліс! А скільки насилля навколо нас.....в квартирах,будинках,на роботі?!.
Відповісти
звіздюлєй треба було вішати раніше...
Відповісти
То вбий її, бо вона тебе спровокувала,йолоп недороблений...
Відповісти
коли будуть розпилювати бмв навпил буде цікаво.запросіть інтер
Відповісти
Цю дiвчину не тiлькi в бмв бачать! Видно така професiя в неi! Але бити матiр своэi дитини це стидоття Вольодя!!! Алкаш....

Відповісти
Вже колись вiдкупився за те що збив на смерть людину,та ходив смiявся що все пофiг!Але тут ти показав що ти чоловiк I можеш показати свою силу тiлькi з жiнкою,красавчiк!!! Знайшов рiвню собi...хто з таким може бути тiльки .....ну Ви розумiэте!!!!
Відповісти
Це камедi клаб якiйсь-звезда ютьуба и девушка,девушка в " лексусе" Семен Слепаков! Розсмiшили провинцию!респект Вам!!!!так тримати!!!!
Відповісти
Клоуни шкода що страдають дiти вiд таких концертiв!на що Вашi батькi дивляться,пошкодуйте iх йолупе!!!
Відповісти
Будь мужиком признай свою вину,та не впутуй дiвчину I незвинувачуй дружину!бо це смiшне прикриття своэi брехнi!чi ти тряпка I винна в цьому дружина з дiвчиною?!все з тобою ясно......боэць))))
Відповісти
Дегенерат!!!!!!
Відповісти
На коли приблизно суд буде?чiяк завжди до суда справа не дiйде?
Відповісти
А чому не взяв з собою свiдка на iнтервью?
Відповісти
Останні новини
Володимир Драник розповів, чому привселюдно побив колишню дружину
14 травень, 2016, 13:22