На Волині засудили командира, який зарізав бійця у частині

На Волині засудили командира, який зарізав бійця у частині
У Володимирі-Волинському сутичка між військовослужбовцями закінчилася фатально – просто на території танкового батальйону старший лейтенант зарізав свого бойового товариша.

Трагедія трапилася в листопаді 2014 року, - повідомляє Вісник.

Тоді один з бійців повинен був їхати додому в Черкаси, оскільки він мав пройти там курс лікування. Коли військовий збирався покинути територію батальйону, між ним і його товаришем по зброї зав’язалася суперечка, яка переросла в шарпанину.

Свідком цього став днювальний, який і розняв хлопців. Після цього днювальний відійшов у туалет, звідки також почув гамір та шурхотіння. Коли солдат вийшов з вбиральні, то побачив лише одного військовослужбовця, який стояв зігнутий біля стіни. Як виявилося, від отриманого поранення чоловік помер.

В суді обвинувачений заперечував свою провину та намагався переконати суд, що після бійки з побратимом він одразу ж покинув казарму. А про поранення, мовляв, дізнався лише від командира батальйону. Однак усі свідки та докази в справі свідчили про те, що саме обвинувачений зарізав військовослужбовця.

Зрештою Ковельський міськрайонний суд засудив чоловіка до 9 років позбавлення волі та зобов’язав сплатити батькам та дружині потерпілого по 200 тисяч гривень морального відшкодування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивне формулювання для військового "товариш по зброї".
У військового є звання.
Відповісти
Останні новини
На Волині засудили командира, який зарізав бійця у частині
02 червень, 2016, 11:00