Луцьким студентам презентували оригінальні книги

Луцьким студентам презентували оригінальні книги
До студентів Луцького педколеджу завітали закарпатський письменник Василь Кузан та майстриня слова з Івано-Франківщини Тетяна П`янкова. Прийшли не з порожніми руками, а з новими творами.

Про це повідомляє ВРД НТКУ.

Василь Кузан презентував роман «Експрес-наречений». У збірку увійшли найцікавіші моменти з усіх українських весіль, на яких побував письменник. Також студенти ознайомилися з оригінальною книгою – проектом вибране «12 12 12». Це вірші, які обирали 12 знайомих письменника, кожен – по 12 поезій і на завершення – по 12 речень про думки, переживання, викликані творами автора. Василь Кузан представив також збірку поезій «Сингулярність», яку писав протягом останніх трьох років. Вона стала новим етапом у творчості письменника.

Літераторка з Прикарпаття Тетяна П`янкова, авторка книг «Заплакане Щастя», «Цілунок в тім`я», «Сивра тес» презентувала на зустрічі нову іронічну повість «Кролівна» та поетичну книгу «Culpa mea». Як розповіла письменниця, її «Кролівна» – це іронічна повість про людські залежності. Але не лише від алкоголю, але й людини від людини, залежності від емоцій та настроїв. А «Culpa mea» – це збірка інтимної лірики, яка була написана впродовж останніх двох років.

Наприкінці зустрічі студенти мали змогу поставити запитання літераторам, а найактивнішим Василь Кузан і Тетяна П`янкова подарували по книзі. Після Луцька письменники мають намір відвідати Рожище, Ковель і Рівне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьким студентам презентували оригінальні книги
08 грудень, 2016, 13:27