Із БТР та почесною вартою: у Києві попрощалися із загиблим розвідником

Із БТР та почесною вартою: у Києві попрощалися із загиблим розвідником
У Києві попрощалися зі співробітником Головного управління розвідки Міноборони України, полковником Максимом Шаповалом, який загинув внаслідок вибуху автомобіля.

Участь у прощанні взяли президент Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, керівник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко, начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, – пише BBC Україна.

Президент нагадав, що загиблий був одним з перших «кіборгів, що стали на захист» Донецького аеропорту. За його словами, загибель Шаповала нагадує українцям, що війна триває не лише на фронті. «Я пишаюся такими воїнами як Максим Шаповал», – додав Петро Порошенко.

Усього попрощатися з загиблим до Будинку офіцерів у Києві прийшло кілька сотень людей. Є також багато військових. Поховають Максима Шаповала в Києві.

Автомобіль Mercedes, у якому перебував Максим Шаповал, вибухнув 27 червня у Солом'янському районі Києва на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська. Подію кваліфікували як терористичний акт.

У поліції столиці повідомили, що внаслідок вибуху також постраждали жінка і чоловік. Їм обом надали допомогу без подальшої госпіталізації.

Нагадаємо, загиблий військовослужбовець - зять директора Ківерцівського медколеджу Тетяни Комшук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Із БТР та почесною вартою: у Києві попрощалися із загиблим розвідником
30 червень, 2017, 13:24