Війна в Україні: як минула ніч на 21 березня у різних регіонах

Війна в Україні: як минула ніч на 21 березня у різних регіонах
У ніч на 21 березня під Києвом тривали бойові дії, в Одесі працювала протиповітряна оборона, під Миколаєвом обстріляли села, у Херсоні були автоматні постріли, також бої точилися навколо Чернігова та Сум, обстрілювали Харків, було два ракетних удари по Рівненській області.

Про це повідомляє Українська Правда, зважаючи на зведену інформація від голів обласних військових адміністрацій.

Київщина. Постійні бої в напрямку Житомирської траси. Макарівська громада під обстрілом ворога. Вночі обстріляли Петрушки, Шпитьки ДмитрівськоЇ громади, що спричинило пожежу приватних будинків.

Багато сіл у Бучанському районі в окупації, що наближає гуманітарну катастрофу. Ворог обстрілює села, немає можливості виїхати. Бої та обстріли в Гостомелі, Бучі, Ірпені.

У Броварському районі на території трьох громад – ворожа техніка, періодичні хаотичні обстріли.

Славутич – відрізаний від постачання.

Одеса. Ніч – відносно спокійна, вранці – повітряна тривога, працювала ППО.

Миколаївщина. У місті була повітряна тривога. Протягом доби – обстріли сіл поблизу міста. Попередньо 3 легко поранених. Продовжується бої. Частина населенних пунктів знаходиться без електропостачання та тепла.

Херсонщина. Тривають сильні вибухи в районах області поблизу Миколаївщини. Вночі також у Херсоні були автоматні постріли. Подробиці уточнюються.

Чернігівщина. Бої навколо Чернігова. Періодично росіяни обстрілювали околиці міста. У всьому Чернігові вже майже два тижні немає світла, води, тепла. Практично ніде у місті немає зв’язку, більша частина — без газу.

Сумщина. Всю ніч тривали обстріли передмістя Сум. Близько 4 ранку внаслідок обстрілів пошкодили ємності з аміаком на заводі "Хімпром". Стався витік. Радіус ураження був близько 2,5 кілометрів (аварію вже ліквідували – УП).

Харківщина
. Вночі активізувалися обстріли житлових кварталів Харкова. По області тривають бойові дії в напрямку Ізюму. Гуманітарні вантажі вчора доставили до Малої Рогані, але пропав зв'язок з 6 людьми з колони, які виїхали на Вовчанськ, це тимчасово непідконтрольна ЗСУ територія.

Рівненщина. Два ракетних удари. Працює відповідна комісія. За попередньою інформацією, є поранені та людські втрати.

Запорізька область. Запорізька область – без змін. Вночі було тихо. Область продовжує приймати колони біженців з Маріуполя

Донеччина. Мар'їнка, Очеретине, Авдіївка – постійні обстріли, авіаудар. По Мар'їнці знову – активні спроби прориву. Безуспішні.

Маріуполь – без змін. Колона з автобусів 21 березня вирушить із Запоріжжя до Бердянська, щоб евакуювати людей із Бердянська (тих, хто доїхав туди з Маріуполя самотужки).

Луганщина. Вночі обстрілювали Новодружеськ, Лисичанськ та Рубіжне. За минулу добу близько 20 пошкоджених або зруйнованих об’єктів, з яких 3 багатоквартирних та 9 приватних житлових будинків, продовольчий склад, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури.

Кіровоградська область. Відносно спокійно. Вранці була одна тривога.

Полтаващина. Повітряні тривоги вночі та зранку

Волинь, Львівщина, Закарпаття, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницька область, Вінничина, Житомирщина – спокійно попри повітряні тривоги.

Черкаси, Чернівці, Дніпропетровська область – ситуація спокійна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.