Волиняни проклинають владу через дороги, – депутат

Волиняни проклинають владу через дороги, – депутат
Депутати Волинської облради цікавляться термінами ремонту доріг в області.

Так, під час сесійного засідання 31 травня свободівець Микола Давидюк озвучив відповідне питання до волинських дорожників.

Його, зокрема, цікавить коли відремонтують автошлях Луцьк-Барановичі, а також дорогу у селищі Колки Маневицького району.

«Там не можна вже їздити (у Колках, – ред.). Люди звертаються і проклинають владу і нас з вами», – висловився Давидюк.

А депутат Любомир Валіхновський (УРП «Собор») поцікавився у Служби автомобільних доріг в області, коли розпочнеться ремонт траси Турійськ-Ковель.

Миколу Давидюка також цікавить, коли волинські селяни матимуть доступ до швидкісного інтернету. Цю роботу, вважає він, має прискорити обласне управління інфраструктури та туризму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кожен божий день кляну
Відповісти
це неправда. волиняни загалом і особливо мешканці Полісся надзвичайно вдячні Партії регіонів, Віктору Януковичу, Борису Клімчуку та народним депутатам-олігархам за щоденну турботу про їх життя. Волиняни висловлюють щиру безмежну подяку владі за те що немає зростання цін, що вирішуюються соціальні проблеми, що немає безробіття, за чесні суди, прокурорів, митників. за порядних чиновнкиів, які не крадуть. лише завдяки мудрій політиці Януковича та рідної партії регіонів волиняни та поліщуки відчули що таке справжнє життя.
Відповісти
ти в дуб влупився?))))
Відповісти
Алілуя! Брате ! Існину пророчиш, якби не попередні і їх попередні і ці западенці фашисти, неофашисти, козли, неокозли ми би ще бішле зробили. Та нехай будуть здорові і живуть довго лохи завдяки яким ми ОГО.!ГО!.ГО! Та нехай проведіння зійде на голови неосвідчений та просвітить їх, і нехай вони поповнять ряди неолохів!
Відповісти
А депутатам від опозиції мешканці Полісся коли і за що будуть дякувати?:)
Відповісти
Стидоба Луцьку!!!
Дорогу 15 метрів поворот з Соборності на Молоді можна заасфальтувати???!!!
Ганьба!!!
Відповісти