У Ківерцях п'ятеро чоловіків «зґвалтували» неповнолітню, ‒ ЗМІ

У Ківерцях п'ятеро чоловіків «зґвалтували» неповнолітню, ‒ ЗМІ
У Ківерцях в сауні група чоловіків «зґвалтувала» студентку медичного коледжу.

Про це повідомляє ТРК Аверс із посиланням на власні джерела.

Містом Ківерці гуляють тривожні чутки: у населеному пункті відбулося, ніби, кілька зґвалтувань, останнє, буцімто, вчинила група осіб, а жертва насилля потрапила до реанімації, ‒ йдеться в публікації.

І справді, як повідомив працівник Ківерцівського райвідділку міліції Юрій Столярчук, заяви дійсно були, проте складу злочину немає, адже їх забрали.

Виданню з неофіційних джерел стало відомо, що всі три заяви, ніби, написала 16-річна студентка Ківерцівського медичного коледжу. Джерело розповіло подробиці останнього випадку. Зокрема, спочатку йшлося проте, що неповнолітню у сауні зґвалтували п'ятеро чоловіків. Вранці після випадку вона, нібито, наковталася таблеток і зателефонувала подрузі. Саме через отруєння дівчина і потрапила у реанімацію. Проте, після цього всього потенційна жертва відмовилася від свідчень і визнала, що сама погодилася «провести час» у компанії кількох чоловіків. Більше того, є інформація, що за допомогою шантажу і заяв у міліцію вона хотіла отримати чималу суму грошей.
Як пише видання, дівчина ‒ немісцева, поспішно забрала документи з медколеджу і поїхала з міста.

Оргія з неповнолітньою правоохоронців не дивує: «Як такого злочину нема. Вона ж забрала заяву. Там все було по добрій волі», ‒ заявив Столярчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напевно зв*язали руки ноги, закрили очі, вкинули в багажник і завезли в сауну.....
Тьфу позор!!!!! Сама ж пішла з ними
Відповісти
Я знаю всю історію розказували мені працівники самих органів місцевого..... вона сама з ними за згодою , а коли взнала її мама (яка перебуває чи на 8-му місяці вагідності) то тай призналась. І казала,що таке вона робить не вперше. От простит. з раніх літ. Не зря на те ківерцівське мед.коледж так кажуть ПХ
Відповісти
Надійна у нас міліція. Заяви позабирають і міліція так собі і приступності ніби немає.
Відповісти
Те що вона по згоді це одне, а те що не повнолітня думаю вже злочин
Відповісти
Кримінальний кодекс України
ст. 156 Розбещення неповнолітніх

1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку,-караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

тобто злочин вважається статеві зносини з особою до 16 років після 16 ні (якщо це за спільною згодою)

Відповісти
о бля "фахівці" !
Відповісти
Думаэш?тут думати не потрібно,закон дл цього є.
Відповісти
Юрій правий
Відповісти
Шановний "Аверс" та всі не обізнані у цій справі та взагалі в чинному законодавстві особи!!!!! чинний КПК , а саме стаття 477, вказує, що :"Кримінальним провадженням у формі приватного обвинувачення є провадження, яке може бути розпочате слідчим, прокурором лише на підставі заяви потерпілого" до переліку таких проваджень КПК відносить і згвалтування! Я розумію, що вам потрібні сенсації, гучні справи, але не потрібно видумувати того, чого насправді не було, не потрібно поливати брудом правоохороні органи, які слідують чинному законодавству і виконують свою роботу, чи може ви перепишите наш закон???!! чи ви думаєте так легко працювати в країні, де ЗМІ посилаються на невідомі джерела, а якщо по правді сказати то це на власну фантазію і пишуть такого типу статті, щоб підняти "Аверсу" рейтинг...журналіст це та людина яка перевіряє інформацію, яку викладає, тому моя вам порада перш ніж, щось публікувати зверайтеся до закону, беріть інтерв*ю, і не забувайте про те, що ЦКУ теж передбачає відповідальність за неправдиве поширення інформації!!!!!
Відповісти
О! Блищик озвалася! Ну давай, настрочи ще кілька коментарів на журналістів! Ти ж вмієш!
Відповісти
потрібне кореспонденське розслідування як в америці. Ги ги ги
Відповісти
У Ківерцях в сауні група чоловіків «зґвалтувала» студентку медичного коледжу.
про що думав автор коли писав цей заголовок ?!
прочитавши все тчевидно що сама стаття суперечить заголовку!
зробити з мухи слона ... що вміють те вміють !
раз на те пішло то діло було не в ківерцях )
Відповісти
Один з випадків, коли дівчина була в сауні з 5 хл. і заявила про це в міліцію. Якщо кожна малолітня повія, вибачте, буде писати заяви в органи - то вони зможуть зарплату ще й з макулатури отримувати!
Відповісти
подейкують,що до згвалтування причетні синки-крутеликів.тому і справу не відкривали і на дівчину стільки бруду вилили.
Відповісти
До чого тут мед коледж? А якщо вона там вчиться це не означає що всі там такі, якщо це журналістське розслідування то воно недосконале томущо вони не врахували факт що це трапилося в Ківерцівському ройоні а не в мед коледжі. Так що коледж процвітав і буде процвітати, а обвинувачувати коледж в кожних подібних ситуаціях це абсурд...
Відповісти
Так і є !
Дівчина нормальна у всіх відношеннях!вона б ніколи не згодилась з 5 чоловіками це абсурд!люди отямтесь!дівчина забрала заяву бо боялась зовсім не вижити!!їй пригрозили напевне!і тому вона й документи забрала!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Та 100% пригрозили!
Синки -крутеликів побоялись за свої дупки!пацани блять називається!суки вони!всі не винні і святі а дівчину брудом полили
Відповісти
Брудом поливають не її а медичний коледж! І ні в чому не винних працівників коледжу!!!!! Винна в першу чергу ВОНА і її батьки, бо замість того щоб виховувати дитину вони влаштовували своє життя!!!!!!!
Відповісти
Ахахах ви вже придумуєте про неї бред!починаючи з того шо мама вагітна!ахах її мама недавно родила !аж 2 роки назад!а ви слухайте чутки ви навіть будете знати коли президент ходить срати!
Відповісти
Не винна вона,да-да, цілий вечір бігала грошей в знайомих хотіла позичити ніхто не дав,а ці заплатили за неї от і пішла з ними,краще б до навчання готувалась а не по клубах лазила ! Ви добре знаєте Ківерці маленьке місто якби її тягнули в машину силою хтось би почув чи побачив,а так ... нормальна у всіх відношеннях ? в Ківерцях недавно,а вже половину хлопців міста знає і в сауну з 5 - ма їде,їй не 12 років і вона розуміла що там буде
Відповісти
НЕ ЛІЗЬТЕ ТУДА КУДА ВАС НЕ КЛИЧУТЬ
Відповісти
Останні новини
У Ківерцях п'ятеро чоловіків «зґвалтували» неповнолітню, ‒ ЗМІ
25 жовтень, 2013, 13:25