У Луцьку потоптали і обплювали прапор Партії регіонів. ФОТО

У Луцьку потоптали і обплювали прапор Партії регіонів. ФОТО
У Луцьку на Євромайдані активісти разом із перехожими обплювали і розтоптали прапор Партії регіонів.

Акція почалася стихійно 30 листопада.

Як розповіли активісти, весь спокій ранку на Театральному майдані був порушений невідомим особами, які принесли і хотіли встановити 2 намети Партії регіонів. Проте цього їм зробити не вдалося і вони розійшлися.

Після цього хтось із активістів дістав прапор Партії регіонів, кинув його на плитку і став топтатися по ньому, закликаючи це зробити й інших.

Стали підходити перехожі і робити те ж саме. Інші почали витирати прапором свої черевики та плювати на нього.

Невдовзі прапор став брудний і порваний. Активісти написали на ньому великими червоними літерами слово «ЗЕК», а потім і «ЛОХ». Відтак задумали повісити його десь на видному місці на майдані.

Також хтось приніс карикатуру на Віктора Януковича та Миколу Азарова. На малюнку було зображено політиків у пеклі. Януковича катували чорти, заливаючи розпечену рідину в задній прохід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 37
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Писати на прапорі регіонів на їх же фєні - "ЛОХ" це так по європейські. Були і будете полішуками в стойлі, яким тільки концерти на майдані потрібні, вночі футбол пограти на тому ж майдані, сокиру кинути в паралізовану бабусю )
Відповісти
100% - такому бидлу не в Європу,а в пекло. Європеційці не "знущаються" над своїми президентами, яким би вони гімном не були. Всіх мітингуючих на Євромайдах мало били.
Відповісти
Європейці своюх у трунах ховаю і ще не такі карикатури пишуть. Шавка ригівська зникни з сайту, щоб тебе мама рідна била суку в сраку!
Відповісти
Дітки, а ну скоріше розбіглись по домівках... Опозиція рветься до влади, а ви будете гарматним м"ясом. Кожен з учасників наруги над прапором відхаркає кров"ю СКОРО.
Відповісти
сказились? Це що, прапор України????? Під нори зрадників українського народу!!!
Відповісти
щой треба було доказати. Щоб тебе згвалтували. Я так на це надыюсь.
Відповісти
вчити історію треба... зараз ви так р"яно агітуєте, що мало когось били..але коли почнуть бити вас, а вас почнуть бити!!!, без сумніву..., тоді ви будете плакати...і гірко плакати, коли вас посадять на 10 чи 25 років...і ваші рідні..це було уже!!!Воно вам треба???
І не надійтеся, що вас не згвалтують ваші ж керівники...вас згвалтують...ви не перша, і не остання...саме тому українці прагнуть у Європу...
Відповісти
Ego tui coitus in oris
Відповісти
махачкали и рижского краснознаменного.
Відповісти
У відставку? А може з ригами в ена_уєво?
Відповісти
А чому не пишите де взявся прапор ригів, що робили беркутята в Луцьку на театральному майдані? Візьміть комент в головного міліціонера міста - хай скаже, що йому беркут не підвладний!
Відповісти
Це так по Європейски
Відповісти
Жалко мне Европу которая примет себе такое быдло...
Відповісти
це ви про себе? звісно, шкода...
Відповісти
А ти проходиш,то проходь.Бидло кацапське!
Відповісти
...Бидло кацапське ????? Чомуж так? Вiдразу кричи тодi "зиг хайль", бандеряка сука клятий. Знали одго такого, в серединi минулого столiття також людей дiлив на кацапiв нiгерiв i т.д...., погано закiнчив та й бiди багато наробив. Щей встигли брата бiлоруса бульбоiдом назвати, поляк нашого брата триста рокiв гнобив, грабував, палив, за бидло неосвiдченне вважав, а ви йому сраку лизати.., бож це... Європа....
Відповісти
Йди куди йшов
Відповісти
Янукович - наш Президент! Ні Ющенку! Ні Європі!!!
Відповісти
ти хоч розумієш шо говориш??
чи просто аби позлити читачів??
Відповісти
обплевали флаг стилизованный под контур украины
Відповісти
Вчора в Луцьку на Відродження бачив бус в якому з одного вікна стирчав прапор Параші, а з другого Бульбостану - окупанти вже святкують перемогу. - Чи не зарано?
Відповісти
Якось бридко...На прапорі наша Уураїна і такий брудний чобіт зверху. Останній кадр мабудь символічний дуже. де наша Західна Україна відірвана від іншої частини країни. Може все ж навчимося бути толерантними, як того вимагає Європа? Не всі думають такЮ як ви, панове! І вам доведеться , якщо ві європейці, навчитися поважати інший вибір життя.
Відповісти
Що прапор ,цих бидляків топтати треба.
Відповісти
Якби міг,то ним би с..ку підтер
Відповісти
Климчука напевно після цього знімуть Ха-ха-Ха і Вільнюс не допоможе
Відповісти
Досить йому "госпідарити"
Відповісти
Як сказав нардер од Свободи Михальчишин на мітингу у Львові, студенти то сопляки. Так воно і є.
Відповісти
Міля, соплячка це ти!!!
вали в своє село назад і працюй в колгоспі далі!!!
я тебе знаю!)
Відповісти
А шо вони плюются, шо вони мавпи?
Відповісти
Всі хто захищає партійних та владу ви хворі люди, вже краще йти в невідоме чим оставатись в такому гавні як зараз знаходиться Україна! А ви тролі та провокатори шо пишуть тут цю всю фігню надіюсь вас десь перестрінуть і ви скажете їм це в лице яке потім буде вмиватись кров'ю!
Відповісти
Я то за Європу но таких витівок збоку наших студентів поражаюсь ви що маку наїлися таке робить виж не бидло ((((
Відповісти
Бидло, бидло.
Відповісти
І правильно зробили !
Відповісти
А чи хтось задавав собі питання, як має змінитись наше життя після підписання угоди. Чи це просто по приколу на мітингу прапорими помахати.
Відповісти
Я вам скажу одне,- нещодавно приїхав з Європи- люди справді там краще живуть, але вони ВСІ ОВОЩІ. Вони тупі!!! Цінуйте Україною і цією владою. А там як Бог дасть.
Відповісти
Я, вважаю, що немає людського, морального права так вчиняти з будь-якою символікою будь якої влади!!!! Це боляче навіть дуже дивитися таке фото, як витирають ногі об символіку. Я, згідна, мені теж до влади є притензії, їх можна висловлювати нормальними словами, вчинками, дієми за людськими нормами, а не "бидлячими". Всі ці люди навіть і не знають про що це Угода з ЄС, суть угоди??? Що саме вони хочуть??? Загальні "Фрази", вільно висловлюватись, у вільній державі жити і ін.... Спочатку треба розпочинати з себе, а потім на майдан і у Європу!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку потоптали і обплювали прапор Партії регіонів. ФОТО
30 листопад, 2013, 12:37