У Верховній Раді за закон про наклеп не голосуватимуть

У Верховній Раді за закон про наклеп не голосуватимуть
Верховна Рада ухвалила постанову про скасування голосування за прийнятий у першому читанні законопроект про запровадження кримінальної відповідальності за наклеп.

Про це 2 жовтня повідомила УНН.

За скасування результатів голосування проголосували 349 народних депутатів.

Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко підтримав пропозицію про відмову від розгляду законопроекту про запровадження кримінальної відповідальності за наклеп.

«Його потрібно ставити на розгляд, його потрібно переголосувати. Якщо буде прийнято інше рішення, щоб він не розглядався найближчим часом, а направити його на аналіз Венеціанської комісії - це теж розумна рішення», - зазначив Тігіпко.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради Володимир Литвин запропонував скасувати результати голосування за ухвалення у першому читанні законопроекту про наклеп. Про це він сказав під погоджувальної Ради реагуючі на заклик голови фракції «БЮТ-"Батьківщина» Андрія Кожем’якіна щодо негайного скасування даного документу.

«Якщо ухвалене рішення не сприяє консолідації, то його треба виправити…у мене є пропозиція, якщо є згода без обговорення ухвалити рішення про скасування», - зауважив голова парламенту.

Як відомо, 18 вересня 2012 року, ВР прийняла у першому читанні за основу законопроект, яким пропонується ввести кримінальну відповідальність за наклеп. У той же час, в Україні стартувала акція протесту проти ухвалення закону про наклеп «Захисти своє право знати. Скажи НІ закону про наклеп».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Верховній Раді за закон про наклеп не голосуватимуть
02 жовтень, 2012, 10:55