Штрафуватимуть за куріння: у міськраді придумали, як побороти гральний бізнес в Луцьку

Штрафуватимуть за куріння: у міськраді придумали, як побороти гральний бізнес в Луцьку
Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук пропонує штрафувати відвідувачів «казино» за куріння, аби «відвадити» їх відвідувати подібні заклади.

Про це йшлося під час оперативної наради 13 червня.

Поліщук зауважив, що ситуація із гральними закладами в місті дуже складна, адже вони повністю заселили місто. Мовляв, окрім незаконності роботи таких закладів, проблемою є й те, що основними відвідувачами є молодь, яка влазить в борги, « а потім намагаються життя покінчити самогубством», та пенсіонери, які в перший же день лишають там пенсії, а потім не можуть купити хліба.

Заступник начальника сектору превенції Луцького ВП Федір Дроздик розповів, що протягом останнього місяця гральні заклади перевіряли спільно із громадськими формуваннями, адже найчастіше мешканці спальних районів скаржаться на шум. Зрештою, склали низку протоколів.

Тоді Поліщук поцікавився в очільниці муніципальної поліції міста Юлії Сиротинської, чи можна штрафувати відвідувачів за куріння у громадських місцях. «Ми можемо штрафувати за куріння, там курять всередині. Давайте, треба організовувати рейди», – сказав Поліщук.

Сиротинська натомість повідомила, що курять зазвичай надворі. Поліщук закликав її організувати рейди та залучити службу в справах дітей, адже заклади відвідують й чимало неповнолітніх. «Я не розумію, що за заклади, що ні Служба безпеки України, ні прокуратура, ні поліція не можуть повпливати і не закрити. Що це таке за безвладдя в нас?» – сказав Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Поліщук зауважив, що ситуація із гральними закладами в місті дуже складна, адже вони повністю заселили місто"
Просто без коментарів. Це для Поліщука новина. От ніхто не знав і не чекав біди, а тут раз! Романюк помер і однієї ночі в місто проникнули гральні заклади. Поки Поліщук писав листи про вибори мера, а Вусенко судилася за посаду, гральні заклади заповзли до беззахисного міста, попутно зробивши смердючу диверсію на цукровому. І ось уже там курить молодь і пенсіонери вдаються до суїциду через хліб.
А Поліщук ні сном не духом про ті заклади не знав. Очевидно це все рука кремля. Хоч би подумав той борець з ігроманією, перед тим як писать нісенітниці. Чи може меншу долю стали платити, то він і стає до боротьби з азартом?
Відповісти
Останні новини
Штрафуватимуть за куріння: у міськраді придумали, як побороти гральний бізнес в Луцьку
13 червень, 2017, 09:21