У намірі поставити дитяче кафе в центрі Луцька побачили корупцію

 У намірі поставити дитяче кафе в центрі Луцька побачили корупцію
У «Свободі» побачили корупцію в одному з рішень Луцькради
Дозвіл одній із фірм поставили павільйон дитячого кафе у центрі Луцька – ознака непрозорих корупційних схем, вважають у Луцькій міській організації ВО «Свобода».

Нагадаємо, 8 листопада 2012 року виконком Луцької міської ради дав дозвіл фірмі «Емпіро Україна» розмістити тимчасове дитяче кафе з дитячим майданчиком на проспект Волі 3а – біля дитячої поліклініки.

«Такий факт – ознака непрозорих корупційних схем при виділенні земельних ділянок у місті», - йдеться у повідомленні прес-служби Волинської обласної організації ВО «Свобода»

«Наголошуємо, що виділення земельної ділянки у самому центрі міста на території «зеленої зони» відбулося без проведення аукціону. Таким чином, невідома бізнесова структура із зовнішніми інвестиціями отримала право безкоштовного спорудження дитячого кафе», - кажуть у цій політичній силі.

«Рішення виконкому - це перший крок до узаконення будівництва споруди на території скверу напроти дитячої поліклініки на проспекті Волі,3а, яка через рік з тимчасової плавно отримає статус постійної», - вважають «свободівці».

Цей крок Луцького виконкому є відвертим лобіюванням інтересів суб'єкта підприємницької діяльності - ТзОВ «Емпіро Україна», яке не сплатило в міський бюджет жодної копійки. Це особливо симптоматично на фоні скрутної ситуації з наповненням міського бюджету. Тому таке рішення має бути скасоване, вважають луцькі представники ВО «Свобода» і заявляють, що виноситимуть на сесію Луцької міськради проект рішення про скасування рішення виконкому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чиє то кахве, бодай хтось знає?
Відповісти
Ха-ха. Там давно один свободівець хоче кафешку втулити. Так йому не дозволили. От він і біситься.
Відповісти
Ви про Чернецького?
Відповісти
А хто пам'ятає дитяче кафе "Буратіно"? Великий вибір кондитерських виробів,десертів, морозива... досить просторий зал для відвідувачів, а хто хотів посидіти на вулиці, то до його послуг були столики у тінистому скверику поряд. А тепер? Дякуємо дядям із міської ради
Відповісти
а тепер на місті "Буратіно" буратінський торговий центр "Буратіно" чекали не могли дочекатися бо ж чого чого, а торгових "центрів" у місті скоро буде по два на кожного жителя


а тепер на місці кафе "Буратіно" буратінський торговий центр буратіно чекали не могли дочекатися... бо ж у місті ще мало торгових "центрів", скоро буде по два на кожного жителя




Відповісти
Для Лучанки. Таким оно было при Союзе. После этого прошло уже много лет. Надо было его купить и возродить.
Відповісти
Так ото ж! Купити та відродити , а не "наваяти" те що ми бачимо. Чи не здається Вам, що у Луцьку живе якийсь маніяк, що взявся винищити усі сквери та зелені зони у місті? При зростаючому навантаженні транспорту, це скоро стане проблемою для мешканців.
Відповісти
Этих маньяков наплодил еще антон кривой. Он за денюжку распродал все, что можно было распродать в центре и за его пределами.
Відповісти
Дуже хороша ідея щодо кафе!!! Будемо надіятись, що все таки не буде перешкод для його появи, хоч буде де з дітками посидіти і смачненкі тістечка поласувати :)
Відповісти
Останні новини
У намірі поставити дитяче кафе в центрі Луцька побачили корупцію
10 листопад, 2012, 12:21