Муніципали влаштували облаву у центральному парку Луцька

Муніципали влаштували облаву у центральному парку Луцька
У Луцьку ппрацівники муніципальної варти та рибоохоронної інспекції провели рейд у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це у фейсбуці повідомив департамент муніципальної варти Луцької міськради.

Попри чіткі заборони та численні інформаційні таблички, лучани й досі рибалять у каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька спільно з рибоохоронною інспекцією провели рейд, в результаті якого на порушників було складено адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Важливо пам'ятати:

- рибальство в каналах парку суворо заборонено! Це чітко прописано в Правилах любительського рибальства, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.
- інспектори муніципальної варти регулярно проводять рейди та профілактичні бесіди з рибалками. Їх мета - нагадати про заборону та закликати до відповідального ставлення до довкілля.
- порушення правил рибальства тягне за собою відповідальність. Згідно зі ст. 85 КУпАП, за таке правопорушення передбачено попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.